NOSALTRES

 

Som un estudi de disseny ubicat a Barcelona format per dos professionals que venim del sector de la il·lustració i el disseny gràfic. A Musta ens definim com a gràfica il·lustrada: amb ofici, i entenent molt bé aquestes dues disciplines, les combinem, les transformem i les adaptem per oferir sempre el millor resultat. Una feina única, amb una atenció especial pel concepte, l'expressivitat, els materials i la comunicació.

 

 

 

 

Morad Abselam
Co-fundador de Musta, dissenyador, animador i il·lustrador
@moradabselam

(Ceuta, 1973) Professional format en il·lustració i gràfica publicitària a l'Escola Massana de Barcelona. En Morad sempre té la recepta perfecta per dissenyar i, la seva gran passió, il·lustrar. Alguns dels seus treballs més destacats són: Poesies i endevinalles (Eumo editorial, 2006), Jordi Capgròs, l'heroi de la ciutat, Les bruixes Burriac surten del castell i Secrets de les bruixes Burriac (BirCAT). Des del 2008 és dissenyador freelance per Formats, on s'ha especialitzat en packaging i encarregat de projectes de disseny editorial, papereria i branding.

Romina Martí
Co-fundadora de Musta, il·lustradora i dissenyadora gràfica
@rominamot

(Tordera, 1984) Es va formar a l’Escola Massana de Barcelona en Il·lustració i Gràfica Publicitària. Durant aquest període, col·labora a l'estudi de l’il·lustrador Daniel Sesé. L’any 2007, ja acabats els estudis, entra a formar part d’Àreavisual Comunicació gràfica. A partir de 2010 compagina aquesta tasca amb la il·lustració. Aquest mateix any, guanya el primer premi del 9è concurs Raima d’Il·lustració i Disseny. El 2011 guanya el Premi Mercè Llimona en modalitat d’Il·lustració i, arran d’això, publica el seu primer àlbum il·lustrat Xamae (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2011). Des de llavors, ha il·lustrat llibres, CDs, vinils, calendaris, postals, programes, etc. Per més informació: www.rominamarti.com