Som un estudi de disseny ubicat a l'Alt Maresme format per dos professionals que venim del sector de la il·lustració, l'animació, el modelatge en 3D i el disseny gràfic. A Musta ens definim com a gràfica il·lustrada: amb ofici, i entenent molt bé totes aquestes disciplines, les combinem, les transformem i les adaptem per oferir sempre el millor resultat. Una feina única, amb una atenció especial pel concepte, l'expressivitat, els materials i la comunicació.
CONTACTE
+34 931 179 232
+34 620 462 806
 Palafolls, Barcelona.
Morad Abselam
Co-fundador de Musta, dissenyador, animador, modelador 3D i il·lustrador.
@moradabselam
(Ceuta, 1973) Professional format en il·lustració i gràfica publicitària a l'Escola Massana de Barcelona, i amb un postgrau en Motion Design a la BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Des del 2008 és dissenyador freelance, on s'ha especialitzat en packaging i modelatge en 3D i encarregat de projectes de disseny editorial, papereria i branding.
Romina Martí
Co-fundadora de Musta, il·lustradora, animadora 2D i dissenyadora gràfica.
@rominamot
(Tordera, 1984) Es va formar a l'Escola Massana de Barcelona en Il·lustració i Gràfica publicitària. El 2011 guanya el Premi Mercè Llimona en modalitat d'il·lustració i, arran d'això, publica el seu primer àlbum il·lustrat "Xamae" (Publicacions de l'Abadia de Montserrat). Des de llavors, ha creat il·lustracions per a molts projectes publicitaris i editorials, així com per a públic infantil i juvenil. Darrerament s'està especialitzant en animació 2D, tenint cura del procés creatiu i tècnic dels projectes d'animació de l'estudi. Per més informació: www.rominamarti.com
Back to Top